Pages

Tuesday, 31 January 2017

5550 vatsaliikettä myöhemmin...

Sain äsken meidän 30 päivän vatsalihashaasteen finaaliin! Ei juma! Viimeiset yhdeksän päivää 50 liikkeen sarjoilla ja yli kahden minuutin kokonaislankutuksilla alkoi kyllä jo oikeasti potuttamaan. Haasteen suorittamiseen meni lopussa varmaan vartti päivässä. Mutta tein oikeasti joka ikisen treenin. Piti oikein ottaa excel käyttöön, että sain koko 30 päivän määrät ynnättyä.

Tein 30 päivän aikana yhteensä: 
1110 miesten punnerrusta
83 minuuttia ja 15 sekunttia lankkuja 
5550 muuta vatsalihasliikettä (supermiestä, perusrutistuksia, tuulilasinpyyhkijöitä jne)

Sarjojen pituushan nousi about viikon välein ja täytyy sanoa, että tässä kuukauden aikana erityisesti miesten punnerrus kehittyi. Uskon että lankut ja punnerrus kokonaisvaltaisina liikkeinä vaikutti myös esim olkapäihin jonkin verran. En sinänsä laihtunut kuukauden aikana, joten sixpackiä ei todellakaan ole edes horisontissa - mutta hieman huomaa lihasten kehittyneen.

Aion jatkaa vielä jollain päivittäisellä alavatsaliikesarjalla helmikuussa (tässä haasteessa ei ollut mitään selkeitä alavatsaliikkeitä) ja tehdä miesten punnerruksia 30 päivässä. En halua menettää tekniikkaa jonka olen saanut kovalla vaivalla kasaan. Ensimmäisinä päivinä keskivartalon hallinta petti aivan täysin kun piti punnertaa, mutta nyt on jo aivan eri boogie.

Suosittelen ehdottomasti tällaista kuntokuuria. Varsinkin kehityksen huomaaminen tuo lisäpontta treenailuun! Motivaatiota piti yllä myös se että haasteessa oli avomies messissä. Ei kehdannut jättää kesken. Tosin huomautettakoon ettei toinen meistä suoritunut haasteesta vaan rikkoi selkänsä (yeah right?!) jo 1,5 viikkoa sitten ja jätti homman kesken. Tästä aion pottuilla koko loppuvuoden. :D 

2 comments:

 1. Blogisi inspiroimana haaste suoritettu muutamaa yksittäistä laiskaa päivää lukuunottamatta! Ehdottomasti on kehitystä tapahtunut ja keskivartalokin tuntuu täällä kiinteämmältä. Toisaalta voi kyllä olla ihan sitäkin, että lihakset vaan arkana haasteesta ;)

  Ehdottomasti pitää itsekin yrittää jatkaa ja ei missään nimessä vienyt juuri varttia enempää päivästä. Tsemppiä molemmille haasteen pariin ja pikkuhiljaa määriä kasvattamaan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa onneksi olkoon!! Itselläni kävi vähän niin, että kun tuo haaste oli vedetty kunnialla loppuun niin eipä ole kovin paljoa tullut punnerrettua tai tehtyä vatsalihaksia :D. Mutta ei ole mennyt kuin 4 päivää - eli jos vaikka tänään saisi salilla revittyä muutaman... :)

   Delete


Back to Top