Pages

Monday, 2 January 2017

Tammikuun fittnesskuuriNyt riitti! Olen vetänyt puolittain tiedostaen koko joulukuun läskiksi. Kirjaimellisesti. Treenattu kyllä on. Paitsi viime viikon vilustumisen aikana. On ollut pikkujouluja, joululounaita asiakkaiden kanssa, glögiä, punaviiniä, joulutorttuja, Fazerin sinistä, juustoja, karkkia, hampurilaisia. Siis kaikkea mitä vaan on tehnyt mieli - ja vähän enemmän.

Kun tiesin, että meillä alkaa kotona tiukemmat ajat ruokavalion osalta tammikuussa, oli eilen melkein jo vastenmielistä vetää viimeiset kotona olevat herkkuvarastot. Alkoi jo etomaan koko mässäily ja kotona roikkuminen. Tänään vedinkin heti 12 kilsan aamulenkin ennen töitä ja töiden jälkeen tunnin hotjooga tunnin. Haluan aloittaa nyt ekat päivät kunnon räväkästi jotta saisin nesteitä pois. Kauhistelin tässä jo pari viikkoa sitten Riikassa pukuhuoneessa miten helvetin pönköltä ja selluliittitäyteiseltä voi ihminen näyttää. Huhhuh. Sitä paitsi väsyttää koko ajan. Nyt odotan että kevyemmän ruokavalion myötä myös aamuheräämiset helpottuu. Se on yleensä ensimmäisiä asioita, jonka huomaan keventäessä. Ja tiedän, pitää ottaa pieniä askeleita, jotta muutos on pysyvä. Mutta nämä ensimmäiset päivät haluan vain kaiken pahimman pöhötyksen ja kuonan pois kehosta. Uskon, että tiukka tammikuu on vähän helpompaa myös nyt kun "kämppis" on hengessä mukana. Ei kehtaa sluibata kun saa niin paljon pottuilua muuten. Eikä edes sen pottuilun takia - vaan omanarvontunnon. Arvostan kuitenkin itsekuria.

Ja niin, kävin tosiaan Tulijoogassa piiiitkästä aikaa. On jo pidemmän aikaa tehnyt mieli käydä hotjoogassa. Syy miksen oikein ole saanut aikaiseksi on se, että 90 minuuttia tuntuu liian raskaalta. Hotjooga on myös aika kallista. Yksi kerta maksaa 17€, eikä 10-kertan kortit ole kovinkaan paljon halvempia. Eilen kuitenkin huomasin, että Tulijoogaan on tullut 60 minuutin Hot Flow tunti joka maksoi 10€, joten päätin käydä kokeilemassa. Ihan hyvä tunti ja juuri sopivan pituinen! Meni nopeasti, mutta sai kuitenkin nauttia tarpeeksi lämmöstä. Vinkkivitonen: kannattaa mennä tunnille 10 minsaa etuajassa niin saa maata ja hengitellä lämmössä ja rentoutua työpäivästä hetken ennen treenin alkua. Tykkään.

Hyvää Uutta Vuotta, folks!
  

No comments:

Post a Comment


Back to Top