Pages

Saturday, 21 January 2017

Valoimpulssilaitteella karvaton elämä? Omat tulokset

Kerroinkin teille muutama kuukausi sitten, että allekirjoittanut vannoutunut epilaattorihirmu päätyi semi-impulsiivisesti ostamaan valoimpulssilaitteen. Epäilin kovasti sitä saako tällä lailla kivuttomasti oikeasti tuloksia. Kojetta käytetään siis niin, että "suukappaletta" painetaan ajellulle iholle ja siitä lähtevä valo tyrehdyttää/hidastaa karvan kasvua. Mitä tummempi karva ja vaaleampi iho, sitä paremmin se toimii. Tuotelupaus on, että 4-10 kerran jälkeen karvoja ei kasva oikeastaan enää ollenkaan.

Noh, olen nyt tehnyt laitteen käsittelyn parin viikon välein about kahdeksan kertaa. Huomaanko tuloksia?

Kyllä. Täytyy myöntää, että esimerkiksi säärikarvat kasvaa todella hitaasti. Siis sheivasin ja tein käsittelyn kaksi viikkoa sitten, eikä minulla ole vieläkään kasvanut karvaa. Normaalisti siis edes sokerointi/vahaus ei pidä tuloksia kuin ehkä viikon. Onkin ollut hiton turhauttavaa kun ensiksi kasvattaa ällöttävät karvat ja sitten viikko 70 euron sokeroinnin jälkeen alkaa taas olla karvoja.

Kainaloidenkin osalta huomaan, että karvan kasvu on hidastunut merkittävästi. Nyt riittää jos sheivaan reilun viikon välein. Epilaattorillakin jouduin kuitenkin toistamaan hoitoa ainakin kerran viikossa. Jos en käyttäisi kumpaakaan saisin sheivata varmaan joka toinen päivä.

Eli sanoisin, että alussa kyseenalaistamani tuote on kyllä kokeilemisen arvoinen. Varsinkin jos epilaattori tuntuu ylitsepääsemättömän kivuliaalta, on tämä todella hyvä vaihtoehto. Voin vielä kirjoitella tästä myöhemmin keväällä ja raportoida onko karvankasvu hidastunut entisestään.

Karvoista puheen ollen, tässä on Eetu. Maailman söpöin kaveri johon sain tehdä tuttavuutta viime viikonloppuna.


2 comments:

  1. Heippa, kiinnostus heräsi että mikähän valoimpulssilaite sinulta löytyy? Itse kärsin myös jatkuvasta sheivauksen tarpeesta ja epilointikin tökkii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hejsan, mulla löytyy tämä: http://jasmiinasays.blogspot.fi/2016/10/valoimpulssi-ja-karvapoisto.html kannattaa siis oikeasti olla kärsivällinen- muutos näkyy pikkuhiljaa kuukauden parin päästä. Mutta on kyllä toiminut ja helpottanut tuota sheivaus-/epilointirumbaa :)

      Delete


Back to Top