Pages

Saturday, 8 April 2017

Hei taas!

Tämä #bosslife on vienyt hieman mehuja viime aikoina, siksi radiohiljaisuus. Olen vähän putkinäköinen siinä mielessä, että kun on kova paine päällä saada jotain tehtyä niin koko fokus menee siihen. Kun aiemmin pohdin, että miten se esimies ei saa omia asioitani edistettyä, niin ymmärrän nyt kahdeksan ihmisen esimiehenä miten paljon tehtävää on.
Jos kaksi kuukautta pitäisi summata niin lista näyttää kuta kuinkin tältä:

Paljon töitä ja kokonaisia viikkoja kestäviä palaveriputkia. Goodbye lounastauot! Vessassakin on välillä vaikea ehtiä käymään.

Treeniä. Vähitellen olen taas alkanut juosta enemmän. Olemme duuniporukalla menossa Helsinki City Runiin 13.5 ja loppuvuodesta olisi kyllä pyhä tarkoitus saada yksi maraton suoritettua. Vaikka duunimäärä olisi mikä niin treeneistä en luovu. Aamutreenit takaa sen, että vaikka illat venyy niin treenit ei jää tekemättä.

Todella tarpeeseen tullut tyttöjen fitnessloma Krabilla. Okei, fitness on vähän ylisana, sillä join varmaan kaksi litraa olutta joka päivä. Mutta en pystynyt syömään kunnolla. Olen kamala, mutta jotenkin se likaisuus, alikehittyneisyys ja kuumuus vie ruokahalut. Kaikki mitä eteeni tuotiin, näytti todella epäilyttävältä ja jotenkin vain etoi. Vedettiinkin ranskalaisia joka ilta ja skipattiin lounaat. Älkää hyvät ihmiset ottako mallia.

Syntymäpäivä. Yhyy. Olen 31. Määääään.

Dinglen Digitalist Communication Forumin isännöinti ja juonto monelle sadalle ihmiselle. En pystynyt nukkumaan (tai syömään) pariin päivään kun jännitti niin paljon. En nyt tiedä menikö se niin hyvin että lisäkeikkaa heruisi, mutta ainakin muistin melkein kaikki mitä piti sanoa. Osuuteni voi kurkata täältä

Kuten blogini, niin myös kaikki kaverit ovat jääneet paitsioon. Mutta välillä pitää keskittyä uraan. Nämä urahypyt ovat ehkä verrattavissa siihen vauvakuplaan mihin juuri synnyttäneet vaipuvat: pariin ensimmäiseen kuukauteen ei ole olemassa mitään muuta kuplan ulkopuolella. Anteeksi siitä.

Ehkäpä tässä nämä tärkeimmät. Olen siis vielä olemassa - vain vähän kiireisempänä. Mutta toivottavasti jaksatte pitää meitsin mielessä kuitenkin.

No comments:

Post a Comment


Back to Top